BRICO CITY BASSEVELDE

Een overzicht van onze afdelingen

Verf en toebehoren

Elke kamer in het huis heeft er om de zoveel jaar wel eens nood aan: een nieuw likje verf. Gelukkig hebben wij een enorm assortiment waaruit u kan kiezen. Niet alleen in alle kleuren die u zich maar kan voorstellen, we hebben ook vele verschillende soorten. Muurverf, lakverf, latex, primer, verven voor metalen en andere speciale ondergronden. Verder hebben we voor de knutselaars onder ons speciale soorten verf zoals verf met metaaleffect en krijtbordverf. Natuurlijk kunnen ook alle extra accessoires niet ontbreken.

Bepaal je sfeer met de mooiste kleuren
Op punt staan om een kamer of je hele huis van een nieuw likje verf te voorzien, zijn spannende tijden! De weg naar je nieuwe droominterieur begint met het opdoen van inspiratie. Kleur is één van de sleutelfactoren die de sfeer in huis bepaalt. Met de mooiste verf van Sencys, DecoMode, Perfection, Levis en Dulux heb je de juiste kleur en maak je een kamer bijvoorbeeld groter of juist kleiner dan hij werkelijk is. Verfkleuren kiezen is rekening houden met de sfeer die je in een kamer wil brengen en kleurencombinaties overwegen.

Muurverf
De muurverven en latex die wij aanbieden zijn allemaal van geweldige kwaliteit. Dit merk je niet alleen aan de dekkracht van de muurverf, maar ook aan het verbruik per liter. Ook in dit assortiment hebben wij de beste merken zoals Sencys, Deco Mode, Perfection, Levis en Dulux.

Verfmengmachine
Meer dan 20.000 kleuren aan de verfmengmachine.

Huishoud & Onderhoud

Zorg voor een fris gevoel in een kraaknet huis. Met de juiste reinigingsmiddelen, schoonmaakattributen en vuilnisbakken heb je alles in huis om de strijd met het vuil aan te gaan. Niet vergeten om eerst te stofzuigen voor je je vloer gaat reinigen.

 

Elektro en Verlichting

Ben je dringend toe aan nieuwe kabels en behuizing? Zijn jouw stopcontacten nog niet allemaal geaard? Of ben je met een grote verbouwing bezig en wil je ook de elektra en verlichting tot in de puntjes regelen? Bij Brico vind je alles om je elektrische klussen goed te doen en netjes af te werken.
Weet je niet zo goed welke elektra-spullen je precies nodig hebt om jouw elektra-klus goed uit te voeren? Wil je veiligheidstips over het werken aan je elektra? Of advies bij de keuze voor jouw gereedschap? Kom gewoon even naar de winkel. Daar kunnen we je in alle rust uitleggen hoe je goed en veilig werkt aan en met elektra. En natuurlijk is het in de winkel veel gemakkelijker je de verschillende materialen even te laten zien.

Verlichting maakt de sfeer in huis

Verlichting is de finishing touch in je interieur. Het zorgt voor warmte, gezelligheid en sfeer. Combineer verschillende soorten verlichting en creëer jouw sfeer in je interieur. Warm, koud, zacht of fel licht, indirect of juist direct licht, spots, schemerlampen, staande of hanglampen. De combinatie maakt de sfeer, maar ook de lichtbron. Er zijn verschillende lichtbronnen verkrijgbaar bij Brico/Plan-it, zoals led lampen, spaarlampen en halogeenlampen. Ook verander je eenvoudig de functie van een ruimte, door slim je verlichting te kiezen.

IJzerwaren en gereedschap

De juiste nagels, schroeven of pluggen gebruiken is vaak de belangrijkste stap in een technische klus. In ons uitgebreid assortiment vind je zeker wat je nodig hebt.

Bij klussen in huis zijn ze niet meer weg te denken; goed elektrisch gereedschap.
Of je nu een accu boormachine pakt wanneer je een plankje op wilt hangen, de schuurmachine pakt voordat je de balken een nieuw kleurtje geeft met verf of met een elektrische zaag al het hout voor een klusproject op maat zaagt. Elektrisch gereedschap zorgt ervoor dat je snel en nauwkeurig kunt werken. Bij De Pape vind je het gereedschap van alle bekende merken, zoals Bosch, Makita, Stanley en Black&Decker.

Sanitair

De meesten van ons hebben veel apparatuur in huis, bijvoorbeeld in de keuken, de bijkeuken en de badkamer. Apparaten zoals vaatwassers, koelkasten, wasmachines en wasdrogers maken in deze ruimtes onze levens stukken gemakkelijker. Hier hoort uiteraard ook een CV-ketel bij. We zijn er voor een deel afhankelijk van geworden, door de tijd en moeite die ze ons kunnen besparen in het huishouden. Daarom is het van belang om ervoor te zorgen dat ze optimaal functioneren en lang mee kunnen gaan. Brico City De Pape heeft allerlei soorten installatiemateriaal op voorraad om precies dit te bereiken. Je vindt in de winkel onder andere tape om deze apparaten op een waterdichte manier aan te sluiten op een kraan. Ook vind je hier allerhande kranen, sifons, sleutels, ringen en opzetstukken. Voor eigenlijk alles wat met water te maken heeft in huis kun je bij Brico City De Pape in Bassevelde terecht!

services-tabs-139154408

Hout en Bouw

Ben je op zoek naar bouwmaterialen voor jouw doe-het-zelf project? Ben je met hout een afdak aan het bouwen? Heb je ladders nodig om gemakkelijk op hoogte te kunnen werken? Of heb je verschillende bouwstoffen nodig voor een uitgebreid bouwproject? Wanneer je hiermee aan de slag gaat, wil je natuurlijk gemakkelijk de juiste bouwmaterialen vinden. Kijk eens rond bij Brico City. Daar kun je heel eenvoudig alle bouwmaterialen bekijken en vergelijken.

UW VERTROUWDE MERKEN

Bij Horta en Brico City vind je al je vertrouwde merken terug.

ONZE PROMOTIES

Profiteer nu van onderstaande aanbiedingen

STEL EEN VRAAG

Heeft u een vraag over een van onze producten? Zoekt u iets en kunt u het niet vinden? Stel uw vraag via onderstaand formulier en we helpen u zo snel mogelijk!